Používanie ECO farieb na potlač našich textilných produktov
  • Úžasný farebný výkon

Atrament Epson UltraChrome DG produkuje výnimočne živé farby, neutrálne šedé a ostré obrysy. Vaše potlačené odevy sú jednoducho ohromujúce– presne to, čo by ste od spoločnosti Epson očakávali. Živosť farieb je ukážková a nemá v tomto segmente konkurenciu.

  • Vynikajúca hustota bieleho atramentu

Výnimočne žiarivá farba začína kvalitným bielym atramentom a jeho hustotou. Spoločnosť Epson teda vyvinula úplne nový prirodzený odtieň bielej pre výnimočnú farbu a zobrazovanie iba bielych dizajnov na farebných alebo tmavých tričkách.

  • Vysoká odolnosť na oblečení

Nezávisle testované farby v Philadelphia University pomocou štandardov AATCC. Tlačiareň Epson SureColor F2000 získala najvyššie možné hodnotenie z 51 tlačiarní.

  — je to zaručená garancia zabezpečenie toho, aby vaše oblečenie s potlačou vydržalo veľmi dlhú dobu.

  • Štandard Oeko-Tex®

Atrament Epson UltraChrome DG pri aplikácii na celulózu tkaniny prešiel Oeko-Tex Standard 100. Je to certifkácia a špecifikácia pre ľudské a ekologické požiadavky pre produkty triedy 1 – čo znamená, že je farba zdraviu nezávadná a bezpečná.

  • Inteligentné filtračné atramentové kazety

Spoľahlivý chod tlačiarne a samotný tlačiaci výstup začína čistým atramentom. Z tohto dôvodu spoločnosť Epson vyvinula atramentové kazety s vnútornými filtrami. Keď atrament opustí kazetu, je filtorvaný na malé častice. Čo zaručuje výborný krycí efekt na tričku.

  • Kvapalina na predúpravu Epson (penetračný nástrek)

Spoločnosť Epson vyvinula špecializovanú kvapalinu na predúpravu pre atrament Epson UltraChrome DG pre skvelý podklad pod farby a na tlač havne čiernych a tmavých odevov. To zaisťuje úžasné farby hustota farebného atramentu s pocitom jemným na dotyk.

Komentáre (0)

Momentálne žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených