Staň sa dizajnérom / predajcom na našom e-shope

Vitaj v našom kreatívnom svete vlastných dizajnov.

Si pripravený stať sa tvorcom vlastných štýlových produktov? V našom e-shope máš jedinečnú možnosť stať sa dizajnérom a predávať svoje originálne produkty z pohodlia svojhio domova. Sme tu preto aby sme ti umožnili premeniť tvoje nápady v realitu a zároveň ti dali možnosť získať príjem z tvojej kreatívnej práce.

Ako to funguje?

Naša platforma ti umožňuje rýchlo a jednoducho vytvárať vlastné dizajny na širokú škálu našich ponúkaných produktov ako sú tričká, mikiny, hrnčeky a mnoho iného. S našim intuitívnym online dizajnérom môžeš jednoducho nahrať svoje obrázky, grafiky a texty alebo si vybrať z našej knižnice grafických prvkov a vzorov. Tvojej kreativite sa medze nekľadú.

Keď máš pripravený svoj dizajn stačí ho nahrať vo svojom profile predajcu a náš profesionálny team sa postará o výrobu. Sme plne zodpovední za kvalitu tlače a výrobu produktov kde ti plne poskytujeme náš dlhoročný knowhow.

Zarábaj z predaja svojich dizajnov.

Jedinečným prvkom našej platformy je možnosť predávať svoje dizajnové produkty s percentuálnym ziskom z predaja kde si ty určíš svoju predajnú cena a tak aj svoj zárobok z predaja produktov. Stačí si vytvoriť účet na našej stránke, počkať na schválenie administrátorom a môžeš začať predávať. Zdieľaj svoju kreativitu so svetom a zároveň zarábaj peniaze.

Prečo by si mal využiť túto skvelú možnosť?

  • Kreatívna sloboda: možnosť tvoriť svoje vlastné dizajny dáva voľnosť tvojej individualite a osobnosti.

  • Zdroj príjmu: Predávanie svojich dizajnov môže byť zdrojom dodatočného príjmu bez toho aby si musel investovať do vlastnej výroby, strojov, skladu a pod.

  • Komunitná podpora: Naša komunita dizajnérov je plná ľudí s podobnými záujmami a vášňou pre tvorbu. Môžeš zdieľať svoje nápady a získavať tak spätnú väzbu a inšpiráciu od ostatných členov.

Nečakaj a staň sa súčasťou nášho kreatívneho spoločenstva ešte dnes! Zaregistruj sa a začni svoju cestu ako dizajnér a podnikateľ v jednom.

Komentáre (0)

Momentálne žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených