Zažívaš nudu vo svojom šatníku? Oživ ho s vlastnými dizajnami: Ponúkame ti tričká s potlačou na mieru!

Vitaj v našom svete kreativity a individuality kde si každý nájde to svoje. U nás sa stáva oblečenie plátnom pre tvoje umelecké diela. Ak si už unavený z hľadania jedinečných kúskov u seba v skrini alebo v dostupných predajniach / e-shopoch tak máme pre teba riešenie. Priprav sa na nový trend - tričká s vlastnou potlačou na mieru!  V našom e-shope nájdeš širokú ponuku už potlačených tričiek od nášho skúseného grafika alebo možnosť vyrobiť si svoj produkt s vlastnou potlačou. No nie je to úžasné?

Vtipné tričká v ponuke - Naša ponuka vtipných tričiek je originálna ako žiadna iná. Od vtipných citátov so zábavnými obrázkami až po jedinečné dizajny, ktoré určite potešia každého. Či už hľadáš triško so srandovným výrokom na párty alebo chceš len vyjadriť svoju osobitosť v dave ľudí tak máme pre teba to pravé. Naše vtipné dizajny ti umožnia vyjadriť sa úplne bez slov a vniesť úsmev každému kto ťa stretne.

Používame iba kvalitné techniky potlače na textil - Pri výbere oblečenia s potlačou sa nesmie zabudnúť na výber techniky a následnej kvality spracovania. S našimi technológiami tlače ti zaručujeme najvyššiu kvalitu a trvanlivosť na trhu. Naše produkty sú tlačené pomocou rôznych techník vrátane Direct to Garment (DTG) tlače, FLEX / FLOCK tlače a Sublimačnej tlače.

  • Direct to Garment (DTG) tlač: táto moderná a veľmi obľúbená technológia v dnešnej dobe umožňuje presnú a detajlnú tlač priamo na textilné vlákna. S DTG technológiou sa dajú dosiahnuť žiarivé farby a jemné detajly, ktoré urobia tvoje tričko jedinečným.

  • FLEX / FLOCK tlač: je ideálna pre jednoduché dizajny. Používame ju hlavne na potlač šiltoviek a produktov z polyesterových zmesí. 

  • Sublimačná tlač: táto technológia je ideálna na potlač hrnčekov a produktov s polyesterovým povrchom ako napríklad podložky pod myš, puzzle, rôzne fľašky, hrnčeky a podobne.

V našom e-shope nájdeš široký výber potlačených produktov, ktoré ťa nechajú vyniknúť v dave. Bez ohľadu na to či hľadáš vtipné tričko na každodenné nosenie alebo originálny darček pre blízkeho, sme tu aby sme ti pomohli vyjadriť sa pomocou módy. S našimi produktami kde používame len tie najkvalitnejšie technológie tlače budeš mať vždy istotu, že bude tvoj produkt vždy vynikať nie len svojim dizajnom ale aj svojou trvanlivosťou a kvalitou. Objav na našom e-shope ešte dnes svet širokej ponuky tlačených produktov ako aj produktov na mieru.

Komentáre (0)

Momentálne žiadne komentáre
Produkt bol pridaný do zoznamu obľúbených